Zonnepanelen

Zonnepanelen

JA Solar zonnepanelen

Product­specificaties

Rendement: 320 Wattpiek
Zonneceltechnologie: PERC
Afmetingen: 1650 * 991 * 35 mm
Gewicht: 18.2 kg

De voordelen van onze zonnepanelen:

  • hoog rendement: 320 wp en 5 busbar solar cell design (verbetert de efficiëntie)
  • perfecte prestaties ook bij bewolkt weer
  • meer opbrengst door minder warmteontwikkeling
  • meer dan 10 jaar garantie: 12 jaar garantie op het paneel en 25 jaar lineaire output garantie

Besparen én verduurzamen met zonnepanelen

Geen zin meer in een hoge energierekening of grijze energie? Met zonnepanelen op het dak ben je  zelf energieleverancier van 100% groene energie! Precies genoeg voor eigen gebruik of ook groene energie opwekken voor anderen en gebruik maken van de SDE-subsidie. De keuze is aan jou! De installatie van zonnepanelen is een duurzame investering en daarmee subsidiabel. Ook komt deze groene investering in aanmerking voor gunstige leningen/financieringen. Dat maakt het nog aantrekkelijker om over te schakelen.

 

Goed en betrouwbaar

Onze hoogrendement zonnepanelen van 320 Wattpiek zijn uitgerust met de PERC-technologie. Dat betekent meer opbrengst per zonnecel. Dit komt door de lichtinval. Hierdoor wordt er ook tijdens bewolkte dagen energie opgewekt. Daarnaast zorgt deze technologie ervoor dat er minder zonne-energie omgezet wordt in warmte.

Wij leveren zonnepanelen van JA Solar. JA Solar is een van de weinige producenten van zonnepanelen die eigen zonnecellen inzet. Zo staan ze garant voor de hoogst haalbare kwaliteitsstandaarden. Omdat ze hoog genoteerd staan op de lijst van Bloomberg New Energy Finance (NEF) weet je dat het bedrijf financieel gezond is en ze in staat zijn om de garantieverplichtingen na te komen. Met certificeringen als ISO 9001 en 14001, OHSAS 180001 en Tier 1 zijn de panelen gegarandeerd goed en betrouwbaar.

Klik hier voor de data sheet