Zonnepanelen sportvereniging
Profiteer van 30% subsidie

Geld besparen voor je club?

Besparen én verduurzamen met zonnepanelen

Vraag een offerte aan

Meer geld in jullie clubkas? Zonnepanelen zijn de makkelijkste manier om snel geld te verdienen. Energie besparen plus werken aan een schonere wereld en jullie duurzame imago: met zonnepanelen voor jullie sportvereniging zijn jullie zelf energieleverancier van 100% groene energie!

Financiering tegen 0% rente

Bespaar zonder te investeren en profiteer van ons unieke aanbod:  wij financieren zonnepanelen tegen 0% rente (onder voorbehoud van borgstelling door SWS en acceptatie door BNG). Zo kan iedere club zonnepanelen leasen en profiteren van zonne-energie!

De combinatie van de installatie van ledverlichting en zonnepanelen resulteert vaak vanaf dag 1 al in een positieve cashflow!

Subsidie aanvragen

Wist je dat sportverenigingen subsidie kunnen aanvragen op het installeren van zonnepanelen? Hierdoor wordt het verduurzamen met zonnepanelen nóg gunstiger. Een terugverdientijd van 3 à 4 jaar is vrijwel altijd mogelijk! Wij nemen graag alle zorgen uit handen bij het aanvragen van de subsidie.


Weten wat jullie rendement is?

CHECK HET HIER! CHECK HET HIER!

Schat in hoeveel zonnepanelen er op jullie dak geplaatst kunnen worden en zie direct hoeveel rendement het jullie maandelijks oplevert. Laat je gegevens achter en wij sturen een offerte op maat. Zo krijg je inzicht in het meest ideale legplan, het exact aantal zonnepanelen, welke energiebesparing gerealiseerd wordt en in hoeveel jaar de zonnepanelen zich terugverdienen.


Steeds meer verenigingen plaatsen zonnepanelen

"We zijn erg blij met geïnstalleerde zonnepanelen en ledverlichting. Helemaal top: hier gaan we veel plezier aan beleven."
Johan van der Sluis, penningmeester Cobu Boys

Deze verenigingen gingen jullie voor
en profiteren van duurzame energie


Dit is ook nog interessant

Alleen het beste is goed genoeg!
Wij werken uitsluitend met technisch, hoogwaardige producten. Daarom leveren en installeren wij uitsluitend zonnepanelen, omvormers en optimizers van SolarEdge en Huawei. Met deze A-merken ben je verzekerd van een veilige installatie met een hoge opbrengstgarantie. De leveranciers hebben daarnaast een notering als Tier 1 supplier, waarmee ze de afgegeven garantie van 25 jaar op panelen en 10 jaar op omvormers ook kunnen waarmaken en garant staan voor innovatieve en kwalitatieve producten.

 

Onze ‘Veluwse jongens’ zijn deskundig en gespecialiseerd en gaan pas naar huis als het werk gedaan is. Wij werken conform de geldende eisen en hebben alle bijbehorende certificeringen in huis.

Altijd het maximale rendement met ons zonnegarant plan
Maak gebruik van ons zonnegarant plan, en jullie zijn altijd verzekerd dat jullie het maximale rendement uit de zonnepanelen halen. Voor een maandbedrag van slechts 10 euro wordt jullie PV systeem, door een onafhankelijk extern bureau, 24 uur per dag, 365 gemonitord op opbrengst en prestaties. Zo voorkom je verlies in opbrengsten als er onverwachts een storing optreedt die niet tijdig wordt gesignaleerd.

Wij geven 7  jaar garantie op omvormers en 25 jaar op panelen. Daar bovenop een lineaire opbrengstgarantie van 12 jaar.

Profiteer van 30% subsidie en bespaar geld voor je sportvereniging!
Wist je dat