Zonnepanelen bedrijven
Profiteer van de EIA (45%)

Extra geld verdienen voor je bedrijf?

Besparen én verduurzamen met zonnepanelen

Vraag een offerte aan

Hoeveel geld laten jullie op je bedrijfspand liggen? Je dak is geld waard! Door zakelijk zonnepanelen aan te schaffen, te leasen of te huren, kun je zorgeloos verduurzamen én extra geld verdienen. Profiteer hierbij van de fiscale voordelen met de KIA- en/of de EIA-regeling. Wij regelen de montage, aansluiting, subsidie en financiering.

Energie besparen zonder investering

Zonnepanelen zijn voor kleine en middelgrote bedrijven een ideaal verdienmodel naast de huidige business. Het hoge rendement maakt het tot een aantrekkelijke investering. Een terugverdientijd van 4 tot 6 jaar is vrijwel altijd mogelijk! Indien gewenst kunnen wij de investering financieren, zodat jullie direct kunnen besparen op energiekosten en hoge energiebelastingen.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Subsidies en belastingvoordelen

Je kunt als bedrijf profiteren van de investeringsaftrekregelingen (EIA en KIA) als je zonnepanelen op je dak plaatst. Dat houdt in dat je 45% (EIA) + 28% (KIA) van de totale aanschafwaarde (incl. installatie) in mindering mag brengen op de vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting. Hierdoor wordt het verduurzamen met zonnepanelen nóg voordeliger. Profiteren van de investeringsaftrek? Wij regelen het!

SUBSIDIE AANVRAGEN

Zonnepanelen bedrijven

DE VOORDELEN
DE VOORDELEN
  • Besparen zonder investering
  • Terugverdientijd van 4 - 6 jaar
  • Profiteer van fiscaal voordeel (EIA/KIA). Wij verzorgen zelfs de aanvraag!
  • Installaties voldoen aan Scope 12 certificatieregeling (eis verzekeraars)
  • Ook bij bewolkt weer perfecte prestaties

Weten wat jullie rendement is?

CHECK HET HIER! CHECK HET HIER!

Schat in hoeveel zonnepanelen er op jullie dak geplaatst kunnen worden en zie direct hoeveel rendement het jullie maandelijks oplevert. Laat je gegevens achter en wij sturen een offerte op maat. Zo krijg je inzicht in het meest ideale legplan, het exact aantal zonnepanelen, welke energiebesparing gerealiseerd wordt en in hoeveel jaar de zonnepanelen zich terugverdienen.


Steeds meer bedrijven verdienen geld met zonnepanelen

"Mooi om op deze manier te verduurzamen en tegelijkertijd geld te besparen."
Ruben Pak, melkveehouder

Deze bedrijven en verenigingen gingen je voor
en profiteren van duurzame energie


Dit is ook nog interessant

Alleen het beste is goed genoeg!
Wij werken uitsluitend met technisch, hoogwaardige producten. Daarom leveren en installeren wij bij voorkeur zonnepanelen, omvormers en optimizers van SolarEdge en Huawei. Met deze A-merken ben je verzekerd van een veilige installatie met een hoge opbrengstgarantie. De leveranciers hebben daarnaast een notering als Tier 1 supplier, waarmee ze de afgegeven garantie van 25 jaar op panelen en 10 jaar op omvormers ook kunnen waarmaken en garant staan voor innovatieve en kwalitatieve producten.

 

De panelen die wij plaatsen, hebben allemaal een hoog rendement (320-350 Wp per paneel). Onze collega’s zijn deskundig en gespecialiseerd en gaan pas naar huis als het werk gedaan is. Wij werken conform de geldende eisen en hebben alle bijbehorende certificeringen in huis.

Altijd het maximale rendement met ons zonnegarant plan
Altijd het maximale rendement uit de zonnepanelen halen? Maak dan gebruik van ons zonnegarant plan! Voor een maandbedrag van slechts 10 euro wordt jullie PV systeem, door een onafhankelijk extern bureau, 24 uur per dag, 365 gemonitord op opbrengst en prestaties. Zo voorkom je verlies in opbrengsten als er onverwachts een storing optreedt die niet tijdig wordt gesignaleerd.

Wij geven 10 jaar garantie op omvormers (Huawei en SolarEdge) en 25 jaar op panelen. Daar bovenop een lineaire opbrengstgarantie van 12 jaar.

Besparen én verduurzamen met zonnepanelen. Profiteer van 45% EIA (Energie Investerings Aftrek) en/of KIA (Klein Investerings Aftrek) en bespaar geld voor je organisatie!
Wist je dat