Zonnepanelen agri
Tot wel 72% belasting voordeel

Extra geld verdienen voor je agrarische onderneming?

Besparen én verduurzamen met zonnepanelen

Vraag een offerte aan

Wist jij dat je dak geld waard is? Agrariërs hebben vaak een groot dakoppervlak én een relatief hoog energieverbruik. Dit maakt het plaatsen van zonnepanelen interessant om flink te kunnen besparen op energiekosten. Profiteer hierbij van de fiscale voordelen met de KIA- en/of de EIA-regeling. Wij regelen de montage, aansluiting, subsidie en financiering.

Compenseer je energieverbruik met zonnepanelen

Met zonnepanelen wordt elektriciteit geproduceerd die het energieverbruik van koeling, verlichting, machines, voedersystemen, ventilatie en dergelijke compenseert. Zonnepanelen zijn interessant voor zowel kleinverbruikers als grootverbruikers (aansluiting groter dan 3x80A). Als kleinverbruiker kun je de opgewekte energie terug leveren aan het net (salderen). Als grootverbruiker kan dat niet, maar dan kan de SDE++ subsidie de investering aantrekkelijk maken. 

Subsidies en belastingvoordelen

Met de Energie-Investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaliginvesteringsaftrek (KIA) kun je als agrarisch bedrijf profiteren van fiscaal voordeel als je zonnepanelen laat installeren. Dat houdt in dat je 45% (EIA) + 28% (KIA) van de totale aanschafwaarde (incl. installatie) in mindering mag brengen op de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Dat maakt het rendement wel heel aantrekkelijk.

Profiteren van de investeringsaftrek? Wij regelen het graag voor je!

Goed voor het milieu én de portemonnee!

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar zeker ook voor de portemonnee. Subsidies en regelingen maken het immers tot een aantrekkelijke investering. Daarnaast bouw je aan de verduurzaming van de bedrijfsvoering, dat in sommige bedrijfstakken ook weer financieel voordeel met zich meebrengt. De Foqus planet punten voor melkveehouders van FrieslandCampina zijn hiervan een mooi voorbeeld. 

Geld besparen zonder investering vooraf

Het is heel gebruikelijk om een zonnepanelen installatie te financieren. Hierdoor kun je direct geld besparen, zonder vooraf te moeten investeren. Dit maakt het verduurzamen met zonnepanelen nóg gunstiger! LedsGoEco neemt hierbij alle zorg uit handen en regelt ook de financiering, zodat jullie direct kunnen besparen op energiekosten en hoge energiebelastingen. Ideaal!

Zonnepanelen agri

DE VOORDELEN
DE VOORDELEN
  • Besparen zonder investering
  • Terugverdientijd van 4 - 6 jaar
  • Profiteer van fiscaal voordeel (EIA/KIA). Wij verzorgen zelfs de aanvraag!
  • Installaties voldoen aan Scope 12 certificatieregeling (eis verzekeraars)
  • Ook bij bewolkt weer perfecte prestaties

Weten wat jullie rendement is?

CHECK HET HIER! CHECK HET HIER!

Schat in hoeveel zonnepanelen er op jullie dak geplaatst kunnen worden en zie direct hoeveel rendement het jullie maandelijks oplevert. Laat je gegevens achter en wij sturen een offerte op maat. Zo krijg je inzicht in het meest ideale legplan, het exact aantal zonnepanelen, welke energiebesparing gerealiseerd wordt en in hoeveel jaar de zonnepanelen zich terugverdienen.


Steeds meer bedrijven verdienen geld met zonnepanelen

"Mooi om op deze manier te verduurzamen en tegelijkertijd geld te besparen."
Ruben Pak, melkveehouder

Deze bedrijven en verenigingen gingen je voor
en profiteren van duurzame energie


Dit is ook nog interessant

Alleen het beste is goed genoeg!
Zonnepanelen op een boerderij krijgen veel te verduren. Zo is er vaak sprake van veel stof, zand en ammoniak. Daarom leveren en installeren wij uitsluitend zonnepanelen, omvormers en optimizers van SolarEdge en Huawei. Met deze A-merken ben je verzekerd van een veilige installatie met een hoge opbrengstgarantie. De leveranciers hebben daarnaast een notering als Tier 1 supplier, waarmee ze de afgegeven garantie van 25 jaar op panelen en 10 jaar op omvormers ook kunnen waarmaken en garant staan voor innovatieve en kwalitatieve producten.

 

De panelen die wij plaatsen, hebben allemaal een hoog rendement (320-370 Wp per paneel). Onze monteurs zijn deskundig en gespecialiseerd en gaan pas naar huis als het werk gedaan is. Wij werken conform de geldende eisen en uitsluitend met installateurs die werken volgens de Scope 12 normering. Hiermee voldoen onze installaties aan de eisen van verzekeraars. 

Altijd het maximale rendement met ons zonnegarant plan
Maak gebruik van ons zonnegarant plan, en jullie zijn altijd verzekerd dat jullie het maximale rendement uit de zonnepanelen halen. Voor een maandbedrag van slechts 10 euro wordt jullie PV systeem, door een onafhankelijk extern bureau, 24 uur per dag, 365 gemonitord op opbrengst en prestaties. Zo voorkom je verlies in opbrengsten als er onverwachts een storing optreedt die niet tijdig wordt gesignaleerd.

Wij geven 7  jaar garantie op omvormers en 25 jaar op panelen. Daar bovenop een lineaire opbrengstgarantie van 12 jaar.

Besparen én verduurzamen met zonnepanelen. Profiteer van 45% EIA (Energie Investerings Aftrek) en/of KIA (Klein Investerings Aftrek) en bespaar geld voor je agri onderneming!
Wist je dat