Tandzorg

Tandzorg

Als het om tandzorg gaat, moet verlichting perfect zijn. Van de realistische kleurweergave voor de goede tint tot de juiste hoeveelheid licht om zelfs het kleinste detail te zien. Met onze ledverlichting maakt u het verschil. In uw praktijkruimte, laboratorium of kantoor. En op uw energierekening.

Grotere lichtopbrengst

Led is een stuk energiezuiniger dan normale verlichting. Tot wel 80%. Een normale lamp zet van de 100% energie namelijk slechts 10% om in verlichting. De rest wordt omgezet in warmte. Bij een ledlamp is het precies andersom. Dat betekent dat een ledlamp een veel grotere lichtopbrengst heeft. Daarnaast is onze ledverlichting constante verlichting. Oftewel er is geen flikkering. Een stuk rustiger dus voor uw ogen. Helemaal als u precisiewerk moet verrichten.
led tandzorg

Led zonder investering

Bij LedsGoEco hoeft u niet te investeren. Wij verwisselen uw oude lampen voor duurzame ledpanelen. U betaalt alleen wat u jaarlijks bespaart. Hoe dat precies werkt? Lees het in ons Betaal- en Bespaarplan. Bekijk ook hoe andere bedrijven al profiteerden van LedsGoEco.

Download brochure
ledverlichting tandzorg

De voordelen

Tot 80% minder energieverbruik
Grote lichtopbrengst: productiever werken
Direct besparen, zonder investering vooraf
Inclusief montage, installatie en afvoer
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging