Sportveld­verlichting

Sportveld­verlichting

Stap over op led-sportveldverlichting en vang drie vliegen in één klap. De lampen genereren een hoge lichtopbrengst en tegelijkertijd een forse energiebesparing: gunstig voor de clubkas én het milieu. Met led realiseer je dus meer speelplezier, kostenbesparing en verduurzaming voor je club!

LedsGoEco: besparing zonder investering

Geniet zonder investering van perfect verlichte sportvelden. Omdat wij jullie nieuwe sportveldverlichting tegen aantrekkelijke condities financieren, is investeren niet nodig. En de financieringskosten dan? Die worden ruimschoots gecompenseerd door de energiebesparing die onze LED-verlichting realiseert. Genoeg geld in de clubkas? Dan kan het besparen gelijk beginnen! Bovendien kunnen sportclubs die kiezen voor onze sportveldverlichting profiteren van de BOSA-subsidie (stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties) van 30%. In januari 2020 is er 89 miljoen beschikbaar gesteld. De aanvraag voor de BOSA-subsidie? Die regelen wij!

Meer informatie over sportveldverlichting? Bekijk onze brochure!

BROCHURE DOWNLOADEN

 

De ideale sportveldverlichting

Onze SumLed sportveldverlichting staat voor een perfecte combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een optimaal design. Dit zorgt ervoor dat uw sportveld, sporthal of manege optimaal verlicht is en er zo min mogelijk licht naast het veld valt (strooilicht). Dankzij de nieuwste Lumiled technologie (Philips) en de geavanceerde MeanWell driver is de lichtoutput (lumen per watt) hoog en een lange levensduur gegarandeerd. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar waardoor wij vrijwel elke sportomgeving goed kunnen uitlichten. Nieuwsgierig hoe wij zorgen voor een egaal verlicht veld? Je ziet het hier. Bekijk onze oplossingen voor:

VoetbalHockeyTennisAtletiekOverige

Besparen én verduurzamen? Het kan met onze sportveldverlichting:

Cash: besparen zonder investering
Cash: besparen zonder investering

Met led bespaar je op energie én op onderhoud. Dat is al snel 60% besparen. En met onze financiering kun je daar direct mee beginnen!

Care: Zorgeloos verduurzamen
Care: Zorgeloos verduurzamen

Led is goed voor het milieu en fijn voor de sporters. Overstappen is zorgeloos want wij verzorgen het hele traject: van subsidie-aanvraag tot mastmeting én van installatie tot jaarlijkse controle.

Control: Slim verlichten
Control: Slim verlichten

Met slimme technieken schakel of dim je het licht per baan, veld of velddeel. Daarnaast krijg je inzicht in gebruik en verbruik.

De voordelen

Tot 80% besparing op uw energierekening
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Directe verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)
Toepasbaar op bestaande masten

Recente opgeleverde projecten