Hockey

Hockey

Als hockeyliefhebber wilt u het beste materiaal voor uw vereniging. Ook als het gaat om de verlichting van uw hockeyvelden. Want goede verlichting zorgt voor betere prestaties. Bovendien levert het een budgetbesparing op. En u heeft recht op een subsidie Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties.

Bespaar tot 3000 euro per veld

Onze zuinige ledverlichting staat voor een combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een design dat specifiek is afgestemd op hockey. Bovendien stapt u bij ons over zonder investering vooraf. Zodat u budget overhoudt om direct in uw vereniging te investeren (lees meer over ons Betaal- en Bespaarplan). Extra leuk: wanneer u overstapt op onze zuinige ledverlichting, worden wij direct sponsor van uw vereniging. Daarnaast heeft u recht op subsidie die oploopt tot wel 35%! Deze subsidie vragen wij voor u aan, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken. Onze SumLed-verlichting heeft een hoge lichtoutput (lumen per watt) en gaat minstens twintig jaar mee. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar, waardoor wij vrijwel elk type sportveld goed uit kunnen lichten. Binnen én buiten.

Verlichtingsnorm hockey

Wij maken voor uw vereniging een officieel erkend lichtplan en garanderen dat onze lichtinstallatie aan de verlichtingsnorm van de KNHB voldoet:

Niveau Gem. Lux Gelijkmatigheid
Training 200 0.7
Clubcompetitie 250 0.7
Topsport 500 0.7

 

Onze armaturen zijn getest door onafhankelijk bureau Olino volgens de LM-79 normering en voldoen aan alle criteria van de KNHB en RVO inzake de subsidies. Het lichtrapport van, bijvoorbeeld, onze SumLed T600 kunt u hier bekijken en downloaden. Indien nodig, doen wij ook een mastberekening (windbelasting). Armatuur led sport mast

Verder verduurzamen door zonnepanelen?

We adviseren eerst om het verbruik terug te dringen, dankzij bijvoorbeeld ledverlichting. Met een lager energieverbruik zijn er namelijk minder zonnepanelen nodig om energie op te wekken. Zo bent u nét zo duurzaam bezig, maar een stuk voordeliger uit. We komen graag langs voor een advies, volledig afgestemd op  uw vereniging. 

Download brochure

Opgeleverde projecten

LTC Barneveld

Bekijk project

Tennisclub Irigny Frankrijk

Bekijk project

TV Udenhout

Bekijk project

De voordelen

Besparing tot wel 3000 euro per veld
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Minder onderhoud en te monteren op bestaande masten
Direct verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)