Atletiek

Atletiek

Mooier en beter licht op uw atletiekbaan én jaarlijks geld over houden, geld dat u kunt investeren in de vereniging. Dit kan dankzij de uitstekende verlichting van SumLed en de slimme financieringsmogelijkheden.

Tot 3000 euro per veld besparen?

Onze zuinige ledverlichting staat voor een combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een design dat specifiek is afgestemd op atletiek. Bovendien stapt u bij ons over zonder investering vooraf. Zodat u budget overhoudt om direct in uw vereniging te investeren (lees meer over ons Betaal- en Bespaarplan). Extra leuk: wanneer u overstapt op onze zuinige ledverlichting, worden wij direct sponsor van uw vereniging. Daarnaast heeft u recht op subsidie die oploopt tot wel 35%! Deze subsidie vragen wij voor u aan, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken. Onze SumLed-verlichting heeft een hoge lichtoutput (lumen per watt) en gaat minstens twintig jaar mee. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar, waardoor wij vrijwel elk type sportveld goed uit kunnen lichten. Binnen én buiten.

Verlichtingsnorm Atletiek

Wij maken voor uw vereniging een officieel erkend lichtplan en garanderen dat onze lichtinstallatie aan de verlichtingsnorm van de atletiekunie voldoet:

Klasse Categorie Gem. Lux Gelijkmatigheid
III Recretatie / Training 100 0.5
II Regionale wedstrijd 200 0.5
I Nationale & Internationale wedstrijd 500 0.7
       

Onze armaturen zijn getest door onafhankelijk bureau Olino volgens de LM-79 normering en voldoen aan alle criteria van de Atletiekunie en RVO inzake de subsidies. Het lichtrapport van, bijvoorbeeld, onze SumLed T600 kunt u hier bekijken en downloaden. Indien nodig, doen wij ook een mastberekening (windbelasting).

Download brochure

Opgeleverde projecten

Atletico `73

Bekijk project

De voordelen

Besparing tot wel 3000 euro per veld
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Minder onderhoud en te monteren op bestaande masten
Direct verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)