Mastverlichting

Mastverlichting

Stap over op led-sportveldverlichting en vang drie vliegen in één klap. De lampen genereren een hoge lichtopbrengst en tegelijkertijd een forse energiebesparing: gunstig voor de clubkas én het milieu. Met led realiseer je dus meer speelplezier, kostenbesparing en verduurzaming voor je club!

LedsGoEco: besparing zonder investering

Geniet zonder investering van perfect verlichte sportvelden. Omdat wij jullie nieuwe sportveldverlichting tegen aantrekkelijke condities financieren, is investeren niet nodig. En de financieringskosten dan? Die worden ruimschoots gecompenseerd door de energiebesparing die onze LED-verlichting realiseert. Bovendien kunnen sportclubs die kiezen voor onze sportveldverlichting profiteren van de BOSA-subsidie (stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties) van 35%. In januari 2019 is er 89 miljoen beschikbaar gesteld. Op dit moment (juni 2019) is er al 49,5 miljoen geclaimd. Dus wees er snel bij. De aanvraag voor de BOSA-subsidie? Die regelen wij! 

Armatuur led sport mast Download brochure

De ideale sportveldverlichting

Onze SumLed sportveldverlichting staat voor een perfecte combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een optimaal design. Dit zorgt ervoor dat uw sportveld, sporthal of manege optimaal verlicht is en er zo min mogelijk licht naast het veld valt (strooilicht). Dankzij de nieuwste Lumiled technologie (Philips) en de geavanceerde MeanWell driver is de lichtoutput (lumen per watt) hoog en een lange levensduur gegarandeerd. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar waardoor wij vrijwel elke sportomgeving goed kunnen uitlichten. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit. Bekijk onze oplossingen voor:

Opgeleverde projecten

WHS Sint Annaland

Bekijk project

Eendracht Arnhem

Bekijk project

Sportponyclub Wogmeer

Bekijk project

De voordelen

Tot 80% besparing op uw energierekening
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Directe verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)
Toepasbaar op bestaande masten