Voetbal

Voetbal

Als clubbestuurder kunt u elke euro maar één keer uitgeven. Met onze led-veldverlichting krijgt u beter licht op uw voetbalvelden én houdt u jaarlijks budget over. Geld dat u direct weer in de club kunt investeren.

Tot 3000 euro per veld besparen?

Onze zuinige ledverlichting staat voor een combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een design dat specifiek is afgestemd op voetbal. Bovendien stapt u bij ons over zonder investering vooraf. Zodat u budget overhoudt om direct in uw vereniging te investeren (lees meer over ons Betaal- en Bespaarplan). Extra leuk: wanneer u overstapt op onze zuinige ledverlichting, worden wij direct sponsor van uw vereniging. Daarnaast heeft u recht op subsidie die op kan lopen tot wel 35%! Deze subsidie vragen wij voor u aan, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

Onze SumLed-verlichting heeft een hoge lichtoutput (lumen per watt) en gaat minstens twintig jaar mee. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar, waardoor wij vrijwel elk type sportveld goed uit kunnen lichten. Binnen én buiten. Bekijk bijvoorbeeld ook hoe onze mastverlichting straalt bij VV WHS te Sint-Annaland.

Verlichtingsnorm voetbal

Wij maken voor uw vereniging een officieel erkend lichtplan en garanderen dat onze lichtinstallatie aan de verlichtingsnorm van de KNVB voldoet:

Klasse Categorie Gem. Lux Gelijkmatigheid
III Training 75 0.5
III Inhaalwedstrijden 120 0.6
II Amateurcompetitie 200 0.6
I Nationaal niveau (topsport) 500 0.7

Onze armaturen zijn getest door onafhankelijk bureau Olino volgens de LM-79 normering en voldoen aan alle criteria van de KNVB en RVO inzake de subsidies. Het lichtrapport van, bijvoorbeeld, onze SumLed T600 kunt u hier bekijken en downloaden. Indien nodig, doen wij ook een mastberekening (windbelasting).

 

Armatuur led sport mast

Download brochure
Sportveldverlichting

De voordelen

Besparing tot wel 3000 euro per veld
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Minder onderhoud en te monteren op bestaande masten
Direct verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)