Tennis

Tennis

Onze zuinige led veldverlichting zorgt voor een grote lichtopbrengst, die vele jaren meegaat. Zo houdt u jaarlijks budget over. Dat is een besparing die wel tot 3000 euro per baan kan oplopen. U krijgt dus beter licht, terwijl u geld bespaart. En u heeft recht op een subsidie Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties.

Zuinige tennisledverlichting zonder investering

Onze zuinige ledverlichting staat voor een combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een design dat specifiek is afgestemd op tennis. Bovendien stapt u bij ons over zonder investering vooraf. Zodat u budget overhoudt om direct in uw tennisvereniging te investeren (lees meer over ons Betaal- en Bespaarplan). Extra leuk: wanneer u overstapt op onze zuinige ledverlichting, worden wij direct sponsor van uw vereniging. Daarnaast heeft u recht op subsidie die op kan lopen tot wel 35%! Deze subsidie vragen wij voor u aan, zodat u zich daar niet druk om hoeft te maken.

Onze SumLed-verlichting heeft een hoge lichtoutput (lumen per watt) en gaat minstens twintig jaar mee. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar, waardoor wij vrijwel elk type sportveld goed uit kunnen lichten. Binnen én buiten. Bekijk bijvoorbeeld ook hoe onze mastverlichting straalt op een voetbalveld.

Verlichtingsnorm Tennis

Wij maken voor uw vereniging een officieel erkend lichtplan en garanderen dat onze lichtinstallatie aan de verlichtingsnorm van de  KNLTB voldoet:

Klasse Categorie Gem. Lux Gelijkmatigheid
III Training 200 0.5
II Landelijk / regionaal niveau 300 0.7
I Nationaal niveau (topsport) 500 0.7

Onze armaturen zijn getest door onafhankelijk bureau Olino volgens de LM-79 normering en voldoen aan alle criteria van de KNLTB en RVO inzake de subsidies. Het lichtrapport van, bijvoorbeeld, onze SumLed T600 kunt u hier bekijken en downloaden. Indien nodig, doen wij ook een mastberekening (windbelasting).

SumLed T1000

 

 

Download brochure
Tennis ledverlichting

De voordelen

Levensduur van minstens 20 jaar
Besparing tot wel 3000 euro per baan
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Direct verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)
Mogelijk om vanaf uw smartphone te bedienen