Sportvereniging

Sportvereniging

Als clubbestuurder van een sportvereniging kunt u elke euro maar één keer uitgeven. Elke keuze moet daarom kloppen. Met onze led-veldverlichting ziet u direct het resultaat van uw keuze. U krijgt beter licht op uw sportvelden en in uw sporthal én bespaart op uw energiekosten. Geld dat u direct weer in uw vereniging kan investeren.

De ideale sportveldverlichting

De nieuwe ledverlichting van LedsGoEco is zonder risico en investering vooraf. Want u betaalt alleen wat u jaarlijks bespaart. Bovendien heeft u recht op de subsidie Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS).

Armatuur led sport mast

Onze SumLed sportveldverlichting staat voor een perfecte combinatie van de nieuwste ledtechnologie en een optimaal design. Dit zorgt ervoor dat uw sportveld, sporthal of manege optimaal verlicht is en er zo min mogelijk licht naast het veld valt (strooilicht). Dankzij de nieuwste Lumiled technologie en de geavanceerde MeanWell driver is de lichtoutput (lumen per watt) hoog en een lange levensduur gegarandeerd. De armaturen zijn in diverse wattages en configuraties beschikbaar waardoor wij vrijwel elke sportomgeving goed kunnen uitlichten. Dat ziet er bijvoorbeeld zo uit.

Ledverlichting voor voetbal Ledverlichting voor hockey Ledverlichting voor tennis Ledverlichting voor maneges Download brochure
Sportvereniging ledverlichting mast

De voordelen

Tot 80% besparing op uw energierekening
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging
Directe verlichting zonder opwarmtijd
Minder lichtoverlast voor omwonenden (strooilicht)
Toepasbaar op bestaande masten