Altijd tennissen bij daglicht

Mis geen bal

Het beste licht voor je tennisbaan

Of je nu een forehand, backhand of service slaat, de bal kun je niet meer missen met een perfect uitgelichte tennisbaan. Met energiezuinige tennisbaanverlichting, heb je het gevoel dat je altijd bij daglicht speelt. Zeker in de winter, met korte dagen, is dat echt een uitkomst. Ook donkere plekken zijn verleden tijd en de bal zie je veel beter. Zelfs als ze wat rood worden bij regen op de gravelbaan.

Ledverlichting verbetert de lichthoeveelheid op de baan, vermindert het strooilicht, en bespaart op energie en onderhoud. Zo is iedereen blij: de sporters, de omgeving, de penningmeesters, de onderhoudscommissie én de toekomstige generatie. Door het lage wattage bespaar je op energieverbruik. Daarnaast heeft ledverlichting een enorm lange levensduur. Dit scheelt weer mooi in de kosten voor onderhoud. 

Duurzame verlichting plaatsen we zowel bij amateurverenigingen als bij toptennis. Voor iedere klasse maken we een lichtplan conform de gedragscode van de NSVV en dat voldoet aan de normeringen zoals voorgeschreven door de KNLTB.