Eendracht Arnhem met een druk op de knop verlicht

Nieuwe lichtmasten op je voetbalveld

Nieuwe lichtmasten op het veld

De vereniging zocht energiezuinige ledverlichting voor het trainingsveld en twee trainingsstroken. Zodat zowel de seniorenteams als de juniorenteams van maandag tot en met donderdag met goed licht kunnen trainen. Zonder lichteroverlast. Kortom, lampen met meer licht en minder energieverspilling. Met één druk op de knop in en uit te schakelen.

Zo zijn we te werk gegaan

In slechts één dag plaatsen we zes nieuwe armaturen rondom het trainingsveld en vier rondom de trainingsstrook; de lampen stelden we in de dag erna af. Zo beschikt Eendracht Arnhem nu in totaal over tien armaturen van KNVB klasse III. Met een gemiddelde lux van 75 en een constantheid van 0.5 voldoet deze verlichting aan de KNVB-normen voor training. Dat wil zeggen dat alle spelers profiteren van de juiste hoeveelheid licht om scherp en comfortabel te trainen.

Het resultaat!

Energiezuinige ledverlichting zonder investering. We hebben direct ook de subsidie op de ledverlichting aangevraagd, zodat de vereniging nóg voordeliger uit is dankzij de nieuwe verlichting. Een mooie samenwerking! Voorzitter Henk Kamerbeek: ‘Een goed en duidelijk verhaal. Doordat LedsGoEco ook de subsidie heeft aangevraagd zijn wij geheel ontzorgd. Over het resultaat zijn we zeer tevreden. De spelers en trainers vinden de nieuwe verlichting ook fijner.’

0
Armaturen
0 kg per jaar
CO2-reductie
0
Lux

Deel project:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin