Elke zaal goed verlicht bij Balletschool Désirée Nillesen

ledverlichting voor je balletschool

Aan de slag voor Balletschool Désirée Nillesen

Désirée van Balletschool Désirée Nillesen had één grote wens. Ze wilde graag minder moe worden van het licht. Bovendien was het belangrijk dat de zalen beneden en boven een eigen uitstraling kregen.

Zo zijn we te werk gegaan

Om de verschillende sferen in de zalen te benadrukken is ervoor gekozen om te werken met twee lichtsoorten. Beneden in de zaal met een houten vloer, waar yoga en ballet wordt gegeven, is de TL-verlichting vervangen door LED lichtbakken met warm wit licht (lichtopbrengst 3000 lumen). In de zaal boven, met een zwarte vloer, waar vooral vechtsporten beoefend worden, is gekozen voor wat meer zakelijk licht door lichtbakken met een opbrengst van 4000 lumen te plaatsen (naturel wit). De montage is gerealiseerd in bestaande uitsparingen, zonder extra gaten in het plafond.

Het resultaat!

Désirée: “Ik bespaar echt flink wat energie en heb mooie verlichting. En omdat ik gebruik maak van het bespaarplan, zelfs zonder eerst veel geld op tafel te moeten leggen. Wie wil dat nou niet: én geld besparen én bijdragen aan een beter milieu? Ik zit de hele dag in dat licht, en merk nu echt een verschil.”

0 kWh/jaar
Energiebesparing
0
Aantal lichtbronnen
0 kg/jaar
CO2-reductie

Deel project:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin