Nieuwe ledverlichting voor Atletico ’73

ledverlichting voor je atletiekclub

Aan de slag voor Atletico '73

Atletiekclub Atletico ’73 wilde graag meer verduurzamen en overstappen op ledverlichting.  Daarnaast was de oude verlichting wat amateuristisch. De oud-voorzitter had bovendien de wens om ’s nachts, in het midden van de baan de krant te kunnen lezen!

Zo zijn we te werk gegaan

De lichtmasten waren nog in een prima conditie, waardoor het mogelijk was de nieuwe ledverlichting op de bestaande masten te plaatsen. Er is gekozen voor acht SumLed T1200 armaturen van 1200 watt. 

Tijdens het aankooptraject hebben we geprobeerd zoveel mogelijk met de club mee te denken. De visuele ondersteuning van onze presentatie werd door het bestuur erg gewaardeerd.

Daarnaast hebben we aangeboden – en ook gerealiseerd – de verlichting zodanig te monteren dat het gebied voor de kantine niet meer in het donker gehuld wordt. 

Wat vindt Atletico ’73 van de aanpassingen?

Jan Jolink: “Met de nieuwe verlichting krijgen we zelfs meer lichtopbrengst dan we hadden. Straks, als de verlichting weer aan gaat, dan wordt getest of het lukt om in het midden van het veld de krant te kunnen lezen. De eerste reacties zijn in ieder geval erg positief. Onze sporters zijn heel erg tevreden over wat LedsGoEco hier geïnstalleerd heeft.”

0 kg per jaar
CO2-reductie
0
SumLed armaturen type T1200
0 jaar
Terugverdientijd

Deel project:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin