Retail

Retail

Met de juiste verlichting zet u uw producten letterlijk in de spotlights. Zacht om een sfeervolle omgeving te creëren of helder om elk detail eruit te laten springen. Net wat u wilt. Bovendien bespaart u tot wel 80% op uw energierekening.   

Zuinig ledlicht in uw showroom of winkel

De juiste ledverlichting zorgt ook een fijnere werkomgeving voor uw medewerkers. Dat bevordert de productiviteit.Het verschil tussen TL-verlichting en ledverlichting is de lichtopbrengst en flikkering. TL-lampen staan bekend om het knipperen. Dat knipperen ziet u misschien niet met het blote oog, maar is wel te merken. Het kan zelfs hoofdpijn, vermoeidheid en migraine veroorzaken. Ledverlichting reduceert die knippering tot een minimum. Bovendien is ledverlichting veel zuiniger in verbruik en onderhoudsvriendelijk. Deze projecten zijn het bewijs.

Maar ledverlichting is ook besparen op uw energiekosten én denken aan het milieu. Dat geeft uw onderneming direct een maatschappelijk verantwoord imago. Zonder dat u daarvoor ook maar één euro hoeft te investeren. Lees alles over ons Betaal- en Bespaarplan.

Download brochure
Ledverlichting winkel showroom

De voordelen

Eenvoudig te dimmen
In meerdere kleuren verkrijgbaar
Tot 80% minder energieverbruik
Comfortabeler en productiever werken
Inclusief montage, installatie en afvoer
Levensduur van minstens 20 jaar