Zo werken we

Zo werken we

Overstappen op zuinige verlichting?

Wij maken het u zo makkelijk mogelijk. Samen lopen we 4 stappen door:

1. Behoefte achterhalen

We komen langs in uw kantoor, magazijn, garage, school, winkel, clubgebouw of stal. Omdat we het belangrijk vinden dat we uw behoefte precies in kaart brengen. Hoeveel energie verbruikt uw huidige verlichting? Hoeveel panelen of lampen heeft u nodig en hoeveel licht. We nemen het allemaal mee in de berekening. Op basis van uw huidige situatie, de nieuwe ledverlichting en de subsidie die u daarop krijgt (en die wij voor u aanvragen).

2. Besparing berekenen

Zo achterhalen we samen hoeveel u kunt besparen met zuinige ledverlichting. Maar vooral ook hoe snel u de kosten terugverdient. Bij LedsGoEco betaalt u namelijk niet voor de lampen. Ook niet voor de montage. U betaalt ons maandelijks het verschil tussen de oude energielasten en de nieuwe. Net zo lang tot de lampen zijn afgelost.

Lees meer over ons Betaal- & Bespaarplan

3. Verlichting vervangen

Daarna is het alleen nog een kwestie van vervangen. We verwijderen de oude verlichting en monteren de nieuwe ledverlichting. Handig: de oude lampen nemen we direct voor u mee. We recyclen ze via ons Wecycle-programma.

4. Uitlichten

Uw bedrijf, sportaccommodatie of stal is daarna direct duurzaam. Slim om dit te promoten! Ook daar helpen wij u bij. Van ons ontvangt u unieke content voor uw nieuwsbrief of website en een persbericht. En wij promoten uw bedrijf via onze eigen socialmediakanalen. Daarnaast reiken we een LedsGoEco-certificaat en -keurmerk uit. Als bewijs dat uw organisatie echt duurzaam is.