Magazijn

Magazijn

Verlichting is een hoge kostenpost. De magazijnlampen branden vaak de hele dag, omdat er geen natuurlijke lichtinval is. Van de aankomst van de eerste werknemer tot het vertrek van de laatste. Dat is logisch. U wilt dat uw medewerkers in een goed verlicht magazijn hun werk kunnen doen. Onze ledverlichting helpt u daarbij. Onze ledverlichting zorgt voor een grotere lichtopbrengst dan normale lampen en super zuinig. Dat betekent dat u minder lampen nodig hebt voor een bepaalde oppervlakte dan dat u nodig hebt met normale TL-verlichting. Zo creëert u een veilige en goed verlichte omgeving voor uw werknemers. Waarbij u ook nog bespaart op uw energierekening.

Ledverlichting voor grote ruimtes

Magazijnen zijn er in tal van maten. Groot en hoog of juist klein en laag. LedsGoEco levert ledpanelen voor elke ruimte. Zo werken we voor grote ruimtes met High Bay-verlichting. Een mooie vervanger voor de oude, vervuilende TL-verlichting. De kwaliteit is beter en het design bovendien mooier. Bekijk maar eens hoe deze locaties profiteren van onze duurzame ledverlichting.

Geen investering nodig

Vervang uw lampen zonder daarvoor direct te investeren in de nieuwe panelen. Bij LedsGoEco betaalt u alleen wat u jaarlijks bespaart. Hoe dat werkt? Lees erover in ons Betaal- en Bespaarplan.

Download brochure

De voordelen

Tot 80% minder energieverbruik
Grote lichtopbrengst, minder lampen nodig
Direct besparen, zonder investering vooraf
Inclusief montage, installatie en afvoer
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging