FAQ

FAQ

Heb je een vraag? Wij geven antwoord!

Vragen? Je kunt ons altijd bellen of mailen, maar misschien vind je het antwoord wel hieronder.

Jazeker. LedsGoEco geeft altijd minstens 5 jaar garantie. Wanneer de ledlampen in deze periode stuk gaan, ontvang je kosteloos nieuwe armaturen. Je loopt dus geen enkel risico. De levensduur van onze SumLed-lampen is minstens twintig jaar. We hoeven dus weinig lampen te vervangen, dit betekent minder afval. Goed voor onze aarde.

Lange tijd was de spaarlamp het beste alternatief. Nu de ledlamp ‘volwassen’ is geworden, verdient deze de voorkeur boven de spaarlamp. De ledlamp is milieuvriendelijker dan de spaarlamp, omdat de ledlamp meer branduren heeft en geen kwik bevat. Bovendien kent de spaarlamp een aantal belangrijke nadelen: het duurt even voordat hij voluit licht geeft, hij functioneert slecht bij kou (dus is het niet geschikt voor bijvoorbeeld de tuin of een buitensportplaats), hij gaat eerder stuk bij vaak in- en uitschakelen en wanneer ze vallen en stuk gaan moeten de reststukken in verband met het kwik in de lamp met zorg worden opgeruimd.

Met ledlampen kun je tot wel 80% op je energierekening besparen. Maak je eigen berekening met de calculator voor sportclubs, de calculator voor bedrijven of de calculator voor agrarische bedrijven.

Onze ledlampen zijn van het kwaliteitsmerk SumLed. Enorm zuinige lampen met een strak design die een veel betere verlichting bieden dan je gewend bent. 

Een normale lamp zet van de 100% energie 90% om in warmte en 10% in licht. Bij ledverlichting is dat juist andersom. Daarmee is ledverlichting een zeer efficiënte en energiezuinige lichtbron. Ander voordeel is dat ledverlichting in eindeloos veel kleuren beschikbaar is en daardoor dus breed toegepast kan worden. De maximale branduren van een gemiddelde ledlamp is 25.000 uur. Een traditionele lamp gaat ongeveer 1000-1500 uur mee. Ledverlichting gaat dus 15 tot 25 keer langer mee. Met ledverlichting bespaar je tot wel 80% op je huidige energierekening.

Geen probleem! Als je jouw aankoopfactuur kunt overhandigen, dan vergoeden wij de aangekochte TL-lampen!

*Op basis van afschrijving in 5 jaar: 1e jaar 100% 2e jaar 80% 3e jaar 60% 4e jaar 40% 5e jaar 20% >5 jaar = 0%

Wij adviseren eerst te onderzoeken hoe je het verbruik kunt terugdringen, dankzij bijvoorbeeld ledverlichting. Met een lager verbruik heb je namelijk minder zonnepanelen nodig om energie op te wekken. Zo ben je nét zo duurzaam bezig, maar een stuk voordeliger uit.

Vroeger stond ledverlichting bekend als koel, wit licht. Dat is inmiddels gelukkig verleden tijd. De huidige generatie ledverlichting is leverbaar in alle kleurtemperaturen: van 2700K (warm wit) tot 6500K (daglicht) en alles wat daar tussenin ligt. Met ledverlichting kun je dus iedere sfeer oproepen die je maar wenst. Wij zorgen voor de juiste kleurtemperatuur in jouw werkomgeving.

Hiermee bedoelen we dat we de nieuwe ledverlichting financieren tegen aantrekkelijke condities. Onze ledlampen realiseren een energiebesparing die op kan lopen tot wel 80 procent. Vanuit deze energiebesparing kunnen de financieringskosten gecompenseerd worden. Na de aflossing voel je deze forse besparing direct in je portemonnee. En dan te bedenken dat onze lampen minstens 20 jaar meegaan… Dat bedoelen wij met ‘Zuinige ledverlichting zonder investering’.

Ja, alle ledverlichting is dimbaar. In feite is ledverlichting in verschillende toepassingen beter dimbaar dan conventionele verlichting. Wij kunnen bijvoorbeeld dimbare TL-ledlampen leveren, terwijl traditionele TL-verlichting op geen enkele manier dimbaar is. Zo zijn ruimtes met enkel TL-verlichting dankzij ledverlichting wel dimbaar in te richten. Dat kan een enorm voordeel zijn! Denk maar eens aan klaslokalen en/of sportzalen, waar enkel TL-armaturen hangen. Deze ruimtes zijn met ledverlichting slim dimbaar te maken, waardoor de verlichting zich aanpast aan het daglicht en het moment van de dag.

Jazeker. En om het zo makkelijk mogelijk te maken, helpen wij je graag bij de aanvraag. Voor 2022 is de aftrek 45,5%.

Je wilt eerst zien hoe onze ledverlichting eruitziet en werkt. Geen probleem! We komen graag bij je langs voor een vrijblijvende proefopstelling. Plan een afspraak door te bellen of mailen!