De beste panelen en omvormers

Innovatieve techniek

De juiste panelen en omvormers kiezen voor je bedrijf

Je hebt gekozen voor een (nieuwe) zonnepanelen installatie. Dan wil je natuurlijk alles eruit halen wat erin zit en optimaal profiteren van de energieopbrengst. De juiste panelen en omvormers helpen hierbij. Wij werken daarom al jaren met panelen en omvormers van de beste kwaliteit: Huawei en SolarEdge omvormers en panelen van Longi en Canadian Solar. 

Wil je echt alles uit je zonnepanelen installatie halen, ga dan voor een Solar Edge omvormer met power optimizers. Dan kies je namelijk voor de beste kwaliteit en meest veilige omvormer, die het hoogste rendement haalt uit je zonnepanelen. Wil je de energie die de zonnepanelen opwekken, opslaan? Ook dat kan, want Solar Edge heeft ‘accu-ready’ omvormers! Daarnaast geven ze 12 jaar garantie op de omvormer en hebben ze speciale ammoniak-certificatie.

De omvormers van Huawei zijn de beste in de markt op het gebied van centrale stringomvormers. Als je én de beste kwaliteit wilt én de kosten wilt drukken, dan is een Huawei omvormer dé oplossing. Tof detail: de omvormers van Huawei zijn helemaal future proof. Ze zijn namelijk geschikt voor energie opslag.  

Canadian Solar is niet alleen een van de grootste zonnepanelen producent ter wereld, ze staan ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid. De panelen staan bekend om de hoge opbrengsten en goede prestaties. Nog een absoluut pluspunt: ze geven wel 25 jaar garantie!

Longi solar zonnepanelen logo

Panelen van Longi Solar staan bekend om innovaties op het gebied van celtechnologie. Anders dan de meeste leveranciers, maken ze ook de cellen zelf. Longi Solar is dé wereldleider op het gebied van zwarte zonnepanelen. Als je kiest voor een esthetisch paneel, dan is een paneel van Longi een goede keuze! Over de kwaliteit hoef je niet in te zitten, want panelen van Longi Solar hebben net als Canadian Solar de TIER-1 kwaliteitsstandaard.  

Hoe het werkt

Profiteren van zonnepanelen

Met de zonnepanelen van LedsGoEco profiteer je van genoeg energie tegen een lage rekening. Wij helpen je graag met advies, installatie, subsidieaanvraag en financiering!

1 - Scan & Advies

We brengen eerst in kaart welke aansluiting jullie hebben en wat jullie verbruik is. Is jullie verbruik verdeeld over de dag of kennen jullie piekmomenten? Op basis daarvan brengen we een advies uit.

 

2 - Energieplan

Op basis van de informatie die we hebben gekregen, maken we een legplan en offerte. Hiermee krijg je inzicht in de investeringskosten, de terugverdientijd en het rendement van de zonnepanelen.

3 - Installatie

Besluit je over te gaan op groene energie? We komen de zonnepanelen installeren op het dak van je hal, loods of kantoorgebouw. Dit doen we conform Scope12 (eis verzekeraars). Het besparen kan beginnen! 

 

4 - Financiering

Geld moet rollen, en dan vooral de goede kant op 😉 Daarom vragen wij de subsidies voor jullie aan. En als je wilt ook de financiering, want met het juiste rendement kan financieren een slimme keuze zijn.

Ja, ik wil besparen zonder investering

Wij staan voor je klaar

Geïnteresseerd? Leuk!
Wij helpen je graag.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.