Subsidies voor duurzame investeringen

Verduurzamen zonder investering

Subsidies? Zo geregeld!

Profiteer van de fiscale voordelen en subsidies die er zijn wanneer je investeert in verduurzaming van je bedrijf. Voor energiebesparende maatregelen kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de EIA- en de KIA-regeling. Al eens van gehoord? Wij kennen in ieder geval alle ins en outs van deze regeling en daarom helpen we je graag bij de aanvraag. Zijn de bedrijfsmiddelen milieuvriendelijk? Dan kun je gebruik maken van de fiscale voordelen van MIA en VAMIL. Daarnaast is er de SDE++ en de ISDE-subsidie voor zonnepanelen. En soms zijn er ook lokale of provinciale subsidies. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Ontdek de voordelen van de Energie Investerings Aftrek! Lees meer op de EIA-subsidiepagina!

De Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek kun je combineren met de EIA-subsidie. Lees hier meer over de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA).

Ben jij al bekend met MIA en VAMIL? Hiermee ontvang je fiscale voordelen. Ontdek snel de mogelijkheden.

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) moet je vooraf aanvragen. Check ook de overige voorwaarden over de ISDE.

Ben jij al bekend met de SDE-subsidie voor bedrijven met een grootverbruik aansluiting? Ontdek wat de mogelijkheden zijn. 

Voor maatschappelijk vastgoed kun je gebruik maken van DUMAVA-subsidie. Meer weten? Lees hier meer over deze subsidie.

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?