Energie opwekken voor de bewoners van Zorgresidentie de Voort

Aan de slag voor Zorgresidentie de Voort

Delphinium zorgt voor een duurzame toekomst

Al enige tijd is Delphinium Wonen, Welzijn en Zorg bezig met het verduurzamen van haar zorglocaties en neemt daarmee een belangrijke stap richting een groenere toekomst. De keuze voor zonnepanelen was voor hen gebaseerd op een combinatie van milieubewustzijn, financiƫle overwegingen en het streven naar een positieve impact op de gemeenschap. Een van de drie zorglocaties waar we zonnepanelen hebben geplaatst, is Zorgresidentie de Voort in Landgraaf.

Zorgresidentie de Voort

De Voort in Landgraaf is een gelijkvloers zorghuis en een van de locaties van Delphinium. Het zorghuis is geleidelijk gegroeid en uitgebreid, waardoor het een unieke en gezellige locatie is geworden. De Voort staat bekend om zijn kleinschalige zorgaanpak, waarbij de focus ligt op het bieden van persoonlijke en individuele ondersteuning aan bewoners.

Het zorghuis biedt plaats aan ongeveer 23 tot 24 bewoners. De Voort speelt een belangrijke rol in het streven van Delphinium naar hoogwaardige zorg op maat en een warme en huiselijke omgeving voor haar bewoners.

Zonnepanelen op het platte dak

Op het platte dak van de zorglocatie zijn in totaal 132 zonnepanelen geplaatst om het grootste gedeelte van hun energieverbruik op te wekken. De ‘obstakels’ op het dak zorgde hier voor een uitdaging om voldoende zonnepanelen op het dak kwijt te kunnen.

Zonnepanelen
0 Canadian Solar
Verwachte opbrengst per jaar
0 kWh
CO2 besparing
0 kg CO2

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?