De energierekening van Frankens Bouwbedrijf verlagen

Aan de slag voor Franksens Bouwbedrijf

Energie opwekken op plat dak

Frankens Bouwbedrijf in Barneveld had de duidelijke wens om de energierekening te verlagen en zo bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Het bedrijf beschikt over een plat dak met meer dan voldoende ruimte voor het opwekken van groene energie voor eigen gebruik. Deze omstandigheden maakten het ideaal om een optimaal legplan voor zonnepanelen uit te werken.

LedsGoEco heeft zorgvuldig een legplan ontwikkeld dat perfect aansluit op de situatie van Frankens Bouwbedrijf. Door te kiezen voor een oost-west opstelling van de zonnepanelen, wordt de energieproductie over de dag verspreid. Dit zorgt ervoor dat er gedurende de hele dag, van de ochtend tot de avond, een stabiele energielevering is. Deze opstelling maximaliseert niet alleen de efficiƫntie van de energieopwekking, maar helpt ook om de pieken in energieverbruik beter te beheersen.

Het proces verliep soepel en Frankens Bouwbedrijf is zeer tevreden met het resultaat. De implementatie van de zonnepanelen zorgt voor een significante verlaging van de energierekening. Dankzij de deskundige begeleiding en het effectieve ontwerp, kan Frankens Bouwbedrijf nu profiteren van groene energie en tegelijkertijd hun ecologische voetafdruk verkleinen.

Zonnepanelen
0 Canadian Solar
Verwachte opbrengst per jaar
0 kWh
CO2-reductie per jaar
0 kg CO2

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?