De verlichting van DA Drogisterij & Luxe Parfumerie Verweij

Ledverlichting voor je hele winkel

Winkelen bij DA Verweij is een feestje met Cardanisch energiezuinige ledverlichting!

De winkelindeling en inrichting beïnvloed de manier waarop de klant kiest en/of tot koop overgaat. Maar wist je dat je ook met licht de keuze van de klant en de winkelervaring kunt beïnvloeden? Door bijvoorbeeld juist de muren uit te lichten lijkt de ruimte groter en trek je klanten eerder naar binnen. Meer klanten in je winkel, meer kans dat een klant tot koop overgaat én besparen op je energiekosten. De juiste retailverlichting maakt het mogelijk. Zo’n kans laat je als retailer toch niet liggen?! 

De voordelen van ledverlichting

• Tot 80% minder energieverbruik
• Armaturen met de juiste specificaties komen in aanmerking voor de EIA– en KIA-regeling: tot wel 73% subsidie!
• Verbetering van je verkoop door het creëren van de juiste sfeer en goede presentatie van je producten
• Besparing op onderhoud door de lange levensduur
• Direct besparen, zonder investering vooraf

Het resultaat!

Willem Verweij is de trotse eigenaar van verschillende DA MOOI vestigingen. Zijn drogisterij parfumerie onderscheidt zich vooral in de persoonlijke aandacht en kennis die ze hun klanten bieden. Het is voor zijn winkels dus extra belangrijk dat klanten zich welkom voelen.

Toen Willem een nieuwe winkel opende in Putten, was de keuze voor de leverancier van de verlichting snel gemaakt. In het verbouwingsproces dat hieraan voorafging, heeft LedsGoEco nauw samengewerkt met Tom Laurijssen van Kolsteren Projekten bv om een lichtplan op te stellen dat paste bij de opzet, indeling en inrichting van de winkel.

Hierbij heeft LedsGoEco een benadering toegepast specifiek voor deze winkel in Putten. Bij de meeste winkels wordt gekozen voor combinaties die veelal bestaan uit downlighters en kantelbare spots. Daardoor zou je in het plafond (te) veel ronde armaturen zien zitten. Het plafond in de winkel in Putten heeft al veel structuur door het systeemplafond. Het plaatsen van diverse ronde armaturen zou een onrustig beeld geven. Daarom is hier gekozen voor strakke rechthoekige Cardanisch armaturen. Dit geeft in het plafond een strakker en rustiger beeld.

De standaard Cardanisch armaturen hebben vaak een beperking. Zodra je de spots gaat kantelen, schijnt een gedeelte van de lichtbundel het armatuur in, met lichtverlies tot gevolg. Het nieuwste Pull Out Systeem geeft je de mogelijkheid om de spot in zijn geheel uit het armatuur naar te beneden halen en vrij 360 graden te draaien om alles perfect uit te lichten. Zo is met deze armaturen een strakke mooie sfeer in de winkel neergezet, waarbij elk detail goed wordt belicht. En dat mag gezien worden!

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?