Zonnepanelen op het het dak van Coriovallum

Aan de slag voor Huize Coriovallum

Delphinium zorgt voor een duurzame toekomst

Al enige tijd is Delphinium Wonen, Welzijn en Zorg bezig met het verduurzamen van haar zorglocaties en neemt daarmee een belangrijke stap richting een groenere toekomst. De keuze voor zonnepanelen was voor hen gebaseerd op een combinatie van milieubewustzijn, financiële overwegingen en het streven naar een positieve impact op de gemeenschap. Een van de drie zorglocaties waar we zonnepanelen herbben geplaatst, is Huize Coriovallum.

Coriovallum

Coriovallum is de grootste locatie van Delphinium met 21 eenpersoons zorgstudio’s en 29 tweepersoons appartementen voor zorgbehoevende ouderen. Opvallend aspect aan deze locatie is dat er veel echtparen verblijven, wat een unieke situatie creëert waarin partners samen kunnen blijven wonen, zelfs als één van hen meer zorg nodig heeft dan de ander.

Zonnepanelen op het dak

Vanwege de omvang van Coriovallum is het energieverbruik hoger dan op andere locaties van Delphinium. Daarnaast is dit een wat hoger gebouw vanwege de vier etages. Daarom is hier gebruik gemaakt van een hoogwerker om de zonnepanelen op het dak te krijgen.

Zonnepanelen
0 Canadian Solar
Verwachte opbrengst per jaar
0 kWh
CO2-reductie per jaar
0 kg CO2

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?