Het juiste licht voor Autobedrijf De Groot

Ledverlichting in je showroom

Voor elke ruimte, de juiste verlichting!

“Een jaar geleden ofzo kwam een verkoper bij ons binnenlopen met de vraag of we niet over wilde stappen op ledverlichting. Maar daar waren we toen nog niet echt mee bezig. Later hebben we contact met LedsGoEco opgenomen. En dat hadden we natuurlijk veel eerder moeten doen. Want wat een energiebesparing en ook nog eens veel meer en beter licht! Er is in het hele traject goed met ons meegedacht.”

Zo zijn we te werk gegaan

We hebben voor de showroom gekozen voor ledpanelen met twee led-lijnen erin. Deze hebben we eerst al proef bij De Groot opgehangen. Dit paneel oogt chique en past goed bij de uitstraling van dit bedrijf. Een ander bijkomend voordeel is dat de verblinding van dit paneel zeer laag is, terwijl de lichtopbrengst hoog is.

Daarnaast hebben we ledverlichting geplaatst in specifieke ruimten, zoals een spuitcabine. Hieraan worden specifieke eisen gesteld. Dit heeft met name te maken met de warmte ontwikkeling. Wij hebben een specifiek led armatuur aangeboden dat tegen de hoge temperaturen (60 graden) bestemd is welke bereikt worden in een spuitcabine. In de opslagruimte voor diesel en olie hebben we een speciaal explosievrij armatuur geplaatst. Maar ook in de autobruggen hebben we ledverlichting aangebracht waardoor de monteurs nu veel beter zicht hebben.

Om het bedrijf te ontzorgen hebben we voor hen ook EIA-subsidie aangevraagd. Dat maakte de keuze voor energiezuinige verlichting nog makkelijk!

Het resultaat!

Naast de energiebesparing is het resultaat: een hoge lichtopbrengst, goed werkbaar licht zonder verblind te worden tijdens het werken en verlichting die past bij de onderneming.

Ledpanelen (Grille premium)
0 35 W
Ledtubes
0 25 W
CO2 besparing
0 kg per jaar

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?