Besparen zonder investering

Verduurzamen zonder investering

Profiteer van energie- en kostenbesparing

Gebruik maken van de financiële voordelen van energiezuinige installaties? Waarom niet, het zou zonde zijn als je het niet zou doen! En vanwege het rendement is het vaak slim om deze investering te financieren. Daarom is het bij LedsGoEco ook mogelijk om bijvoorbeeld zonnepanelen of accu zakelijk te leasen. Je hoeft dan niet zelf te investeren, maar profiteert wel direct van de energie- en kostenbesparing die de zonnepanelen of accu opleveren. Plus: met subsidies als EIA, SDE en KIA wordt het nóg interessanter om energie te besparen zonder te investeren. 

Benieuwd wat besparen zonder investering jouw bedrijf op gaat leveren? We rekenen het graag voor je uit!

Zonnepanelen zakelijk leasen 

Het zakelijk leasen van zonnepanelen is eigenlijk heel eenvoudig.

  1. Geef ons de adresgegevens van het dak waarop de zonnepanelen geplaatst moeten worden.
  2. Wij tekenen de installatie in en berekenen het rendement en de terugverdientijd. Ook brengen we de subsidies in kaart.
  3. Als je de netto-investering en de besparingsmogelijkheden inzichtelijk hebt, kan het haast niet anders dan dat je de zonnepanelen het liefst zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben!
  4. We werken een financieringsvoorstel uit, zodat je precies kunt zien hoe de besparingen zich verhouden ten opzichte van de aflossing.
  5. Na akkoord op offerte en financieringsvoorstel regelen wij de rest: het leggen van de panelen, aansluiten in de meterkast en het aanvragen van de subsidies. Check!

Zo makkelijk kan het dus zijn: besparen zonder investering!

En hoe zit het dan met financieren van ledverlichting? 

Zodra de nieuwe ledlampen branden, gaat ons Betaal- en Bespaarplan in. Bij LedsGoEco hoef je niet te investeren, want wij financieren de nieuwe ledverlichting tegen aantrekkelijke voorwaarden. Onze ledlampen kunnen een energiebesparing van wel 80% realiseren. Met ons Betaal- en bespaarplan los je de lening af vanuit de gerealiseerde energiebesparingen. Zo blijven je maandlasten gelijk, terwijl je al wel geniet van een gemoderniseerd bedrijfspand dat ook nog eens duurzaam verlicht is! Voor meer en uitgebreide informatie kun je altijd even contact met ons opnemen. 

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?