Onze diensten voor business

Alles onder een dak

Van energiescan tot montage!

Op zoek naar een partner die alles in huis heeft om jouw bedrijf te helpen met energiebesparing? We plaatsen niet alleen duurzame installaties (zoals zonnepanelen en laadpalen), maar je kunt bij ons ook terecht voor collectieve energie-inkoop, financiering en alles omtrent subsidies. Fijn dat je bij ons alles onder één dak hebt, dan heb je ook altijd één aanspreekpunt en weet je bij wie je terechtkunt.

Een greep uit onze diensten

Zonnepanelen installeren of advies met betrekking tot de verlichting? Wij staan graag voor je klaar! Maar er is veel meer waar we je bij kunnen helpen. Hieronder vind je enkele services opgesomd. Makkelijk en overzichtelijk, daar houden we van!

Als ondernemer ben je in je element als je kunt doen waar je goed in bent. Zaken die niet tot je 'core business' behoren kun je beter uitbesteden. Het verduurzamen van je bedrijfspand bijvoorbeeld. Wij staan graag voor je klaar. Voor al onze installaties werken wij samen met VCA-gecertificeerde montageteams. De montage wordt vanzelfsprekend conform de geldende normeringen uitgevoerd en opgeleverd. 

 

Vanaf 2023 ben je verplicht energie te besparen als je meer dan 50.000 kWh of 25.000 m3 aardgas verbruikt. Dit wordt ook wel de Informatieplicht Energiebesparing genoemd. Met een energiescan kun je de mogelijke energiebesparing in kaart brengen en aantonen.

Nog meer besparen op energiekosten, dat wil jij toch ook? Het kan met de collectieve inkoop van zakelijke energie. Met de collectieve energie-inkoop bekijken wij hoe het staat met je huidige energiefacturen en onderzoeken we of jouw bedrijf op een andere, goedkopere manier energie kan inkopen.

Zodra de nieuwe ledlampen branden, gaat ons Betaal- en Bespaarplan in. Bij LedsGoEco hoef je niet te investeren, want wij financieren de ledverlichting tegen aantrekkelijke condities. Zonnepanelen leggen? Dan kun je besparen zonder investering. Dankzij het zakelijk leasen van zonnepanelen profiteer je van energie- en kostenbesparing.

Voor energiebesparende investeringen op je bedrijf zijn aantrekkelijke subsidies beschikbaar. Wij kennen de meeste regelingen op ons duimpje en helpen jullie graag bij de aanvraag.