Bereken direct jouw besparing!

Check het hier

Weten wat jouw rendement is?

De keuze voor het wel of niet installeren van zonnepanelen of de overstap naar energiezuinige ledverlichting gaat niet over één nacht ijs. Dat snappen wij maar al te goed. En natuurlijk wil je weten wat het oplevert. Om je een beeld te geven van het rendement op jullie investering, kun je gebruik maken van onderstaande calculator.

Wat is jouw dak waard?

Schat in hoeveel zonnepanelen er op jullie dak geplaatst kunnen worden en zie direct hoeveel rendement het jullie maandelijks oplevert. Laat je gegevens achter en wij sturen een offerte op maat. Zo krijg je inzicht in het meest ideale legplan, het exact aantal zonnepanelen, welke energiebesparing gerealiseerd wordt en in hoeveel jaar de zonnepanelen zich terugverdienen.

TOFFE PROJECTEN

Hier wordt al fors bespaard

We hebben al heel wat bedrijven blij mogen maken met een zonnepanelen installatie of energiezuinige ledverlichting. Laat je inspireren!

Project

Zonnepanelen slim ingezet bij Van Heeren Dordrecht

Project

Utrechtse Vrouwelijke Studenten Vereniging

Project

Geerlings Groente en Fruit op zonne-energie

Hoe het werkt

Let's save some money!

De beste verlichting afgestemd op jullie werkzaamheden, zelf groene energie opwekken en daarbij ook nog profiteren van een lagere energierekening. LedsGoEco maakt het allemaal mogelijk! 

1 - Scan & Advies

We willen uiteraard eerst in kaart brengen wat jullie wensen zijn en wat de huidige situatie is. Dus komen we even langs om kennis te maken. Op basis daarvan brengen we een advies uit.

2 - Plan van aanpak

Besluit je over te gaan op energiezuinige bedrijfsverlichting of zonnepanelen? Ons advies geeft je inzicht in de investeringskosten, wat het verdienmodel is en hoeveel jullie op energie en onderhoud kunnen besparen.

3 - Installatie

De knoop is doorgehakt: jullie gaan energie besparen! Onze deskundige en gecertificeerde monteurs plaatsen alles volgens plan en sluiten het netjes voor jullie aan. Ze gaan pas weg als alles klaar is en laten het weer netjes achter.

4 - Financiering

Geld moet rollen, en dan vooral de goede kant op 😉 Daarom vragen wij de subsidies voor jullie aan. En als je wilt ook de financiering, want met het juiste rendement kan financieren een slimme keuze zijn.

Ja, ik wil besparen zonder investering

Wij staan voor je klaar

Geïnteresseerd? Leuk!
Wij helpen je graag.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.