Bedrijven

Bedrijven

Bespaar op uw energiekosten en geef uw onderneming een maatschappelijk verantwoord imago. En dat zonder eerst te investeren. Dat is de kracht van LedsGoEco!

Beter licht voor beter werk

Ledverlichting biedt ook meerdere voordelen voor bedrijven. Of het nu gaat om een kantooromgeving, werkplaats of magazijn. De juiste verlichting bevordert productiviteit. En draagt zelfs bij aan het terugdringen van verzuim en gezondheidsklachten. Daarnaast kan led de kwaliteit van het werk verbeteren. We hebben specifieke ledoplossingen voor het meest zorgvuldige precisiewerk. Wij komen graag bij u op locatie langs voor advies of het opstellen van een optimaal lichtplan. 

Ledverlichting in uw bedrijf?

LedsGoEco vervangt alle oude, vervuilende verlichting voor ledverlichting van topkwaliteit. Al onze ledproducten zijn superzuinig en onderhoudsvriendelijk. U bespaart op uw energiekosten en geeft uw onderneming een maatschappelijk verantwoord imago.En dat zonder eerst te investeren. Lees meer over ons Betaal- en Bespaarplan. Of bekijk deze projecten die we eerder uitvoerden.

Wij zijn onder meer ledspecialist voor:

Kantoor Magazijn Werkplaats

 

Ledverlichting bedrijven

De voordelen

Tot 80% minder energieverbruik
Comfortabeler en productiever werken
Direct besparen, zonder investering
Inclusief montage, installatie en afvoer
Levensduur van minstens 20 jaar
Tot 5 jaar volledige garantie en kosteloze vervanging