Rundveehouderij Rave wekt energie op met zonnepanelen

Aan de slag voor Rundveehouderij Rave

Zonnepanelen op het dak van je boerenbedrijf

Energie opwekken met zonnepanelen 

Gerard Rave, eigenaar van een melkveebedrijf in Hattem, heeft een belangrijke stap gezet richting duurzaamheid door de installatie van zonnepanelen op zijn veehouderij. Het traject begon met een uitgebreide kennismaking waarbij de specifieke behoeften en mogelijkheden van de veehouderij werden besproken. LedsGoEco heeft hierbij niet alleen geadviseerd over de technische aspecten van de zonnepanelen, maar ook over de financiële voordelen en de terugverdientijd van de investering.

Van Installatie tot Oplevering:

De installatie van de zonnepanelen verliep soepel. Van het plaatsen van de panelen tot het aansluiten op het elektriciteitsnet en dat was te merken aan de reactie van Gerard Rave: “Ik ben goed geïnformeerd vanaf de kennismaking tot en met de oplevering.”

Resultaten en Tevredenheid

Veehouderij Rave heeft nu een duurzame energiebron die bijdraagt aan de vermindering van de energiekosten en de ecologische voetafdruk van het bedrijf. Gerard Rave heeft zijn tevredenheid uitgesproken over het gehele proces en het eindresultaat. De zonnepanelen leveren een aanzienlijke hoeveelheid elektriciteit die direct wordt gebruikt voor de dagelijkse werkzaamheden op de boerderij, zoals het melken van de koeien.

Zonnepanelen
0 Canadian Solar
Energiebesparing per jaar
0 kWh
CO2-reductie per jaar
0 kg CO2

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?