Kwaliteit op het dak van Melkveebedrijf Verploegen in Winssen

Zonnepanelen op het dak van je schuur

Aan de slag voor Verploegen in Winssen

In het landelijke Winssen ligt het melkveebedrijf van Herbert Verploegen die hij runt samen met zijn vrouw. Ze melken ongeveer 120 koeien, die tweemaal daags gemolken worden. Dat vraagt natuurlijk om energie. Ze hebben geïnvesteerd in zonnepanelen om dit zelf op te wekken. Voor ze voor zonnepanelen kozen, hebben ze ook windenergie overwogen. Helaas liep dit traject met de gemeente te traag, waardoor ze de stap naar zonne-energie hebben gezet. Dit kon wel snel gerealiseerd worden. Daarmee willen ze een stuk zelfvoorziening creëren en ook de korte terugverdientijd maakte het voor Herbert een interessante investering.

Montage door onze deskundige monteurs

De 211 zonnepanelen van CanadianSolar zijn gelegd door onze vakmannen en dat werd gewaardeerd! “De jongens die bij ons op het erf kwamen die hebben goed hun werk gedaan. Het paste bij ons karakter van werken. Niet zo op de klok kijken. Gewoon aanpakken. We verstonden elkaar goed en ze hebben goed werk geleverd.”

Volledig ontzorgd

Voor Verploegen hebben we naast de montage van de zonnepanelen ook o.a. de dakconstructieberekening voor de schuur laten maken en de Scope 12 keuring geregeld. Alles om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en dat is gelukt: “Ik doe hier alles alleen en ik wil absoluut niet het dak op om bijvoorbeeld de rails aan te leggen. Ik wil ontzorgd worden van A tot Z en dat is helemaal gelukt.”

Scope 12 gekeurd zonder bemerkingen

We zeggen bij LedsGoEco niet alleen dat we conform de normen van Scope 12 monteren. Bij Verploegen bewezen we dat met een rapport zonder opmerkingen. Dat wil zeggen dat de zonnepaneleninstallatie in een keer is goedgekeurd. Daar worden we allemaal blij van!

CanadianSolar Zonnepanelen
0
Verwachte opbrengst per jaar
0 kWh
Reductie per jaar
0 kg CO2

Deel project:

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?