Zonnepanelen op het dak van melkveebedrijf Langedijk

Aan de slag voor melkveebedrijf Langedijk

Zonnepanelen op het dak van je stal

In het Noorden van Noord-Holland, in de Weere om precies te zijn, ligt de melkveehouderij van Barrie Langedijk. Hij wilde net als veel andere eigenaren van melkveebedrijven zijn energierekening omlaag brengen door zonnepanelen op het dak van zijn schuur te leggen en het liefst zo snel mogelijk. 

Constructieberekening

De schuur waar de panelen op moesten komen is wat ouder, dus om de veiligheid te waarborgen en om de zonnepanelen te kunnen verzekeren moest een dakconstructieberekening worden gemaakt. De constructietekening hebben we voor hem aangevraagd bij een onafhankelijke constructeur. De conclusie van de berekening was dat er nog wat punten ter verbetering waren. Een kleine domper voor de familie Langedijk, maar door een paar aanpassingen te doen was het dak wel sterk genoeg voor de panelen. 

Snel geleverd

We denken zo veel mogelijk mee met de wensen van de klant. Zo ook met Barrie. Hij wilde de omvormer graag voor het nieuwe jaar geleverd krijgen. En door snel te schakelen en een beetje geluk met de levertijd is dit gelukt. Ook de zonnepanelen lagen nog voor het nieuwe jaar op het dak.

Volledig ontzorgd 
We denken niet alleen mee met de montage, we kijken ook welke subsidies het interessantst zijn voor je bedrijf. Zonnepanelen komen bijvoorbeeld in aanmerking voor EIA-subsidie. Deze subsidie was voor familie Langedijk de meest interessante optie en die hebben we dan ook voor hen aangevraagd. Barrie Langedijk heeft alleen de gevraagde gegevens hoeven aanleveren en LedsGoEco deed de rest. Daar had hij geen omkijken naar. 
0 Canadian Solar
Zonnepanelen
0 kWh
Verwachte opbrengst
0 kg CO2
CO2-reductie per jaar

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?