Besparen zonder investering

verduurzamen zonder investering

Profiteer van energie- én kostenbesparing

Wil je als agrariër gebruik maken van de financiële voordelen van energiezuinige installaties? Groot gelijk! We kunnen ons echter voorstellen dat je opziet tegen deze investering. Daarom is het bij LedsGoEco ook mogelijk om deze investeringen te financieren. Je hoeft dan niet zelf te investeren, maar je profiteert wel van de energie- en kostenbesparing die het je oplevert. Interessant? Wij vinden van wel! Met subsidies als EIA, ISDE en KIA wordt het zelfs nóg interessanter. 

Zonnepanelen zakelijk leasen 

Het zakelijk leasen van zonnepanelen is eigenlijk heel eenvoudig.

  1. Geef ons de adresgegevens van het dak waarop de zonnepanelen geplaatst moeten worden.
  2. Wij tekenen de installatie in en berekenen het rendement en de terugverdientijd. Ook brengen we de subsidies in kaart.
  3. Als je de netto-investering en de besparingsmogelijkheden inzichtelijk hebt, kan het haast niet anders dan dat je de zonnepanelen het liefst zo snel mogelijk geplaatst wilt hebben!
  4. We werken een financieringsvoorstel uit, zodat je precies kunt zien hoe de besparingen zich verhouden ten opzichte van de aflossing.
  5. Na akkoord op offerte en financieringsvoorstel regelen wij de rest: het leggen van de panelen, aansluiten in de meterkast en het aanvragen van de subsidies. Check!

Zo makkelijk kan het dus zijn: besparen zonder investering!

Betaal- en bespaarplan 

Ook de energiezuinige stalverlichting kunnen we laten financieren tegen aantrekkelijke rentes. Op deze manier ga je direct energie besparen, zonder vooraf te moeten investeren. Met ons Betaal- en bespaarplan los je de lening af vanuit de gerealiseerde energiebesparingen. Zo blijven je maandlasten gelijk, terwijl je al wel geniet van een gemoderniseerde stal die ook nog eens duurzaam verlicht is!  

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?