Asbest eraf, zon erop!

Asbestvrij en groene energie gaan hand in hand

Asbest eraf, zonnepanelen erop!

Boerendaken en asbest. Ruim 30 jaar geleden leek dit een perfecte combinatie. Inmiddels wordt er anders over gedacht. Nu is de verplichting voor het verwijderen van asbest daken (voorlopig) wel van de baan en landelijke subsidies zijn niet meer beschikbaar. Toch zijn er alsnog redenen genoeg om een asbest dak te vervangen. 

Niet voor niks was de regeling ‘Asbest Eraf, Zon Erop’ een succesvolle regeling. Je renoveert je dak, waardoor je stal weer even mee kan. Maar je kunt je vernieuwde stal ook veel makkelijker verzekeren. En als je zonnepanelen op je dak legt, zorg je dat het dak geld opbrengt. Vanaf dat moment ben je je eigen energieleverancier. 

Als je je asbest dak wilt vervangen, komt er best veel bij kijken. Het huidige dak moet verwijderd worden en er moet een nieuw dak gelegd worden. Door onze jarenlange samenwerking met gerenommeerde bedrijven, zorgen wij dat jullie een goed aanbod krijgen voor zowel de dakrenovatie als het plaatsen van zonnepanelen op jullie nieuwe dak. Zo houd je het overzicht. Dat is pas zorgeloos overschakelen!

Besparen zonder investering. Zorgeloos.

Weten wat jij kan besparen?