Onze diensten voor agrariërs

Alles onder een dak

Ontzorgen is onze kracht

Op zoek naar een partner die alles in huis heeft om jouw bedrijf te helpen met energiebesparing? We plaatsen niet alleen duurzame installaties (zoals zonnepanelen en stalverlichting), maar je kunt bij ons ook terecht voor collectieve energie-inkoop, financiering en alles omtrent subsidies. Fijn dat je bij ons alles onder één dak hebt, dan heb je ook altijd één aanspreekpunt en weet je bij wie je terechtkunt.

Om je alvast een beetje wegwijs te maken in wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen, hebben we hieronder kort onze diensten opgesomd. Makkelijk en overzichtelijk, daar houden we van!

Hier kunnen wij bij helpen:

De meeste boeren zijn handig genoeg om zelf een lamp te kunnen verwisselen. Maar voor verzekeringen en subsidies moeten zonnepanelen geïnstalleerd worden door een erkende partij. En zeg nou zelf: uiteindelijk ben jij toch ook liever met je dieren en het land bezig? Voor al onze installaties werken wij samen met vakmannen die veiligheid hoog in het vaandel hebben staan. Daarom zijn alle teams VCA-gecertificeerd. De montage wordt vanzelfsprekend conform de geldende normeringen uitgevoerd en opgeleverd. 

Nog meer besparen op energiekosten, dat wil jij toch ook? Het kan met de collectieve inkoop van zakelijke energie. Met de collectieve energie-inkoop bekijken wij hoe het staat met je huidige energiefacturen en onderzoeken we of jouw bedrijf op een andere, goedkopere manier energie kan inkopen.

Zodra de nieuwe ledlampen branden, gaat ons Betaal- en Bespaarplan in. Bij LedsGoEco hoef je niet te investeren, want wij financieren de ledverlichting tegen aantrekkelijke condities. Zonnepanelen leggen? Dan kun je besparen zonder investering. Dankzij het zakelijk leasen van zonnepanelen profiteer je van energie- en kostenbesparing.

Voor energiebesparende investeringen op je bedrijf zijn aantrekkelijke subsidies beschikbaar. Wij kennen de meeste regelingen op ons duimpje en helpen jullie graag bij de aanvraag. 

Bij een SCIOS Scope 12 keuring wordt door een inspecteur gekeken of de zonnestroominstallatie voldoet aan de veiligheidseisen. Naast dat je weet dat de zonnepanelen op de juiste manier zijn geïnstalleerd, kan er door verzekeraars om een Scope 12 inspectierapport gevraagd worden als je je stal of schuur met zonnepanelen op het dak verzekerd wilt hebben. Kortom zo zorg je voor een veilige omgeving voor jezelf, je medewerkers en je veestapel.

Wil je weten of het dak van je stal of schuur wel geschikt is voor zonnepanelen? Door een dakconstructieberekening ofwel statische berekening te laten maken, weet je of de constructie en fundering van het dak geschikt zijn om zonnepanelen te kunnen dragen. Bij een dakconstructieberekening wordt bijvoorbeeld berekend hoe dik de draagbalken moeten zijn om de zonnepaneleninstallatie te kunnen dragen. Dat geeft meer zekerheid over de veiligheid van je dak in combinatie met zonnepanelen.