Bereken direct jouw besparing!

Check het hier

Weten wat jouw rendement is?

De keuze voor het wel of niet installeren van zonnepanelen of de overstap naar led stalverlichting gaat niet over één nacht ijs. Dat snappen wij maar al te goed. En natuurlijk wil je weten wat het oplevert. Om je een beeld te geven van het rendement op jullie investering, kun je gebruik maken van onderstaande calculator.

Wat is jouw dak waard?

Schat in hoeveel zonnepanelen er op jullie dak geplaatst kunnen worden en zie direct hoeveel rendement het jullie maandelijks oplevert. Laat je gegevens achter en wij sturen een offerte op maat. Zo krijg je inzicht in het meest ideale legplan, het exact aantal zonnepanelen, welke energiebesparing gerealiseerd wordt en in hoeveel jaar de zonnepanelen zich terugverdienen.

Mooie projecten

Hier wordt al fors bespaard

We hebben al heel wat agrarische bedrijven blij mogen maken met een zonnepanelen installatie of energiezuinige ledverlichting. Laat je inspireren!

Project

Zonnepanelen voor Pak van Donselaar Agro

Project

Melkveehouderij Koot gaat voor zonnepanelen

Project

Zonnepanelen op het dak bij Agrarische bedrijven H. Geelen

Hoe het werkt

Verduurzamen en besparen

Verduurzamen is vaak wel een wens, maar waar moet je beginnen? LedsGoEco adviseert, realiseert en financiert. Zo krijg je inzicht in bespaaropties, weet je welke technieken of producten passen bij jullie situatie zijn en of het financieel haalbaar is. 

1 - Scan & Advies

Een advies is pas een goed advies als het past bij jullie wensen en toepassingen. We komen langs en nemen een kijkje bij de stal zodat we precies weten wat ons te doen staat.

2 - Plan van aanpak

Kiezen jullie voor energiezuinige stalverlichting of groene energie opwekken met zonnepanelen? Wij maken een licht-/legplan op maat en rekenen uit wat je investering is, welk rendement je kunt behalen en wat de terugverdientijd is.

3 - Installatie

De knoop is doorgehakt: jullie gaan energie besparen! Onze deskundige en gecertificeerde monteurs plaatsen alles volgens plan en sluiten het netjes voor jullie aan. Ze gaan pas weg als alles klaar is en laten het weer netjes achter.

4 - Financiering

Geld moet rollen, en dan vooral de goede kant op 😉 We vragen de subsidies aan, zodat jullie daar geen omkijken meer naar hebben. En financiering overwogen? Het kan een slimme keuze zijn!

Ja, ik wil besparen zonder investering

Wij staan voor je klaar

Geïnteresseerd? Leuk!
Wij helpen je graag.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.