Energieopslag voor agrariërs

Energieopslag voor je agrarisch bedrijf

Altijd goedkope én duurzame energie.

Verdien aan (zonne-)energie en voorkom terugleverboetes: dat is de power van een accu! Of zet ‘m in voor meer groene en goedkope stroom zonder dat je je aansluiting moet verzwaren. En wist je dat je met een accu een extra verdienmodel voor je bedrijf kunt realiseren? In combinatie met subsidies, wordt een batterij een aantrekkelijke investering. Zo schakel ook jij om naar een onafhankelijke toekomst!

Wat zijn Mijn voordelen?

Dit levert een accu je club op!

Een accu levert jullie meer op dan alleen opslagruimte

Sla goedkope groene energie op en ontvang de beste prijs voor je (eigen opgewekte) energie! (loadshift regeling)

Wanneer je meer energie nodig hebt, kun je om verzwaring van je aansluiting vragen. Door netcongestie is dit vaak niet mogelijk. Dan biedt energieopslag de uitkomst!

Met een accu voorkom je boetes door overschrijding van de contractwaarde met de energieleverancier (peakshave regeling)

De energiemarkt is grillig en daardoor moeilijk te voorspellen. Dat zorgt voor een aanhoudende onbalans. En met een accu kun je daar mooi geld mee verdienen!

Met een accu in combinatie met een slim energiemanagementsysteem beschik je altijd over groene energie. Zo heb je 24/7 grip op je energiestromen

Charge, Trade, Feed. Repeat

De businesscase

Wat levert zo’n accu je precies op? Dat is afhankelijk van je energiegebruik, het vermogen van de accu en de manier waarop je de accu wilt inzetten. De combinatie ‘accu met zonnepanelen’ levert meer op door de energie op een gunstig moment te gebruiken of te verkopen, maar ook handelen op de energiemarkt levert extra inkomsten op.

We rekenen graag voor je uit wat het rendement op deze investering is. Dat doen we aan de hand van een simulatie met verschillende variabelen. Daarmee berekenen we of dit een slimme investering voor je bedrijf is. En daar wordt het maken van een goed doordachte investeringsbeslissing een stuk makkelijker van!

Hoe het werkt

Maximaal rendement door slim energiemanagement

Door slim met energie om te gaan, kun je niet alleen kosten besparen, maar ook geld verdienen!

1 - Scan & Advies

Meten is weten! We brengen eerst de benodigde informatie in kaart, zoals; de aansluiting, het energieverbruik en de verdeling van energieverbruik over de dag. Op basis daarvan brengen we een advies uit.

2 - Simulatie

Is het eerste advies positief? Dan maken we een gedetailleerde simulatie. Aan de hand van een simulatie ontdekken we welke accu bij je situatie past. Daarnaast berekenen we meteen het verwachte rendement van de investering. 

3 - Installatie

Bij LedsGoEco is ieder accu voorzien van een slim energiemanagementsysteem (EMS). Dit systeem zorgt er o.a. voor dat de accu op de beste momenten laadt of ontlaadt. De accu wordt geïnstalleerd door een ervaren monteur. 

4 - Financiering

Geld moet rollen, en dan vooral de goede kant op.😉 Daarom vragen wij de subsidies voor jullie aan. En als je wilt ook de financiering, want met het juiste rendement kan financieren een slimme keuze zijn.

Ja, ik wil besparen zonder investering

Wij staan voor je klaar

Geïnteresseerd? Leuk!
Wij helpen je graag.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.